Zakelijk

zegt het volgende over Rabelco Security:

“Voor mijn privé moest een schuur worden beveilligd. Je wilt toch niet dat andere met je spullen gaan lopen. Rabelco heeft hiervoor een prima oplossing geboden. Ondanks enkele obstakels een prima systeem geïnstalleerd tegen een concurrerende prijs. Zelfs aanpassingen voor in de toekomst zijn mogelijk. Rabelco heb ik en zal ik zeker aanbevelen bij mijn relaties.”

zegt het volgende over Rabelco Security:

“Als prestatiecoach en prestatieadviseur en in mijn rollen als mens- en organisatieontwikkelaar en directeur van Symfoia BV, wil ik jullie complimenteren en warm aanbevelen vanwege enkele belangrijke competenties. Je hebt een prima alarminstallatie geadviseerd en geleverd. Dit getuigt van specialistisch technisch vakmanschap en inzicht. Daarnaast is je bedrijf uiterst klantgericht en je rust niet voordat alles goed is geregeld. Dank hiervoor, Peter en Rob. Ik zal je warm aanbevelen aan ieder die behoefte heeft aan beveiliging, thuis of op het bedrijf.”

zegt het volgende over Rabelco Security:

“Al geruime tijd zijn wij beiden lid van BNI Noviomagum. Binnen onze vereniging heb jij een goede naam opgebouwd als beveiligingsdeskundige. Toen enige tijd geleden de eigenaar van Fit Center Feelgood, Niek Ebben, mij vroeg of ik nog een goede installateur van beveiligingsinstallaties kende, noemde ik dan ook snel jou naam. Een afspraak tussen jou en Niek was vervolgens zo gemaakt. Dit komt wel goed, dacht ik nog! Nou, het kwam ook wel goed, maar toch even iets anders dan ik toen dacht. Met stijgende verbazing kreeg ik wat later het volgende verhaal van Niek Ebben te horen. Jij had geweigerd, jawel geweigerd, een offerte uit te brengen voor Fit Center Feelgood. Je had wel het volgende, naar later bleek, gouden advies! ‘Niet in alle gevallen is de verzekeringseis voor een alarminstallatie terecht en volgens mij is daar in U geval sprake van’. En dat klopte voor de volle honderd procent. De verzekeringsmaatschappij liet dan ook heel snel de eerder gestelde eis voor een alarminstallatie vallen. Kortom, voor een eerlijk en betrouwbaar advies inzake professionele beveiliging kunnen wij U van harte Rob Edelijn van Rabelco Security B.V. aanbevelen.”

zegt het volgende over Rabelco Security:

“Op 29 januari jl. werd er ingebroken in mijn huis in Beuningen. Naast materiaal gemis ontstaat er in zo’n situatie een behoorlijk gevoel van onbehagen en onveiligheid. Ook het regelen van verzekerings afhandeling draagt er toe bij dat die gevoelens langer blijven hangen. In de BNI-bijeenkomst van 3 februari deed ik kort mijn verhaal. Daarop werd ik aan het einde van de bijeenkomst aangesproken door Rob Edelijn (Rabelco Security). Hij vertelde mij dat hij het erg vervelend voor me vond, ook omdat er toen ter tijd veel meer problemen speelde. Tot mijn grote verbazing bood hij mij aan om Rabelco Security kosteloos een modern alarmsysteem te laten plaatsen. Ik hoefde alleen te besluiten of ik de maandelijkse kosten wilde betalen en dat deed ik. Rob heeft mij in Beuningen bezocht en heeft, met oog voor elk detail en buitengewoon zorgvuldig, alle beveiligingspunten in kaart gebracht. Kort daarop is de monteur van Rabelco langs geweest om het systeem te monteren. Dat het werkte, bleek trouwens toen ik vorige week opstond om naar BNI te gaan en vergat het systeem uit te zetten. Niet alleen voor de duidelijk uitleg, vakkundige inventarisatie en montage verdienen Rob en de mensen van Rabelco een pluim, maar ook voor het inlevingsvermogen en het begrip voor mijn situatie. Rob, dankjewel!”

zegt het volgende over Rabelco Security:

“Via deze weg willen wij onze tevredenheid uitspreken over de door jouw geleverde diensten. Wonen in het buitengebied heeft vele voordelen; frisse lucht, ruimte in overvloed en privacy. Echter, eerder dit jaar was onze privacy in het geding en werden wij geconfronteerd met ongenodigde gasten. Gelukkig bleven ze buiten de deur maar de schrik zat er goed in bij ons. De hoogste tijd om een oud plan weer uit de kast te halen. Eerder hadden wij een installateur opdracht gegeven voor het aanleggen van een draadloos camerasysteem in ons huis en kantoor. Het resultaat, vele kabels inzicht en slecht signaal in ons huis. Het aanhalen van de mogelijkheid van subsidie liet ons besluiten eens met Rabelco Security om de tafel te gaan zitten en te kijken wat de mogelijkheden waren. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een degelijk bedraad systeem, 4 camera’s en een recorder, waarbij het mogelijk is het signaal te bekijken op al onze pc’s en op Ipad’s. Voor ons was het van belang de gehele installatie zo goed mogelijk voor te bereiden. Eerdere bezoeken van andere installateurs hadden immers een onuitwisbare indruk op ons en ons kantoor achtergelaten. Rob wist ons te overtuigen dat de installatie van de vier camera’s en de recorder mogelijk zou zijn met een minimale hoeveelheid kabels in zicht. Met een gedegen voorbereiding en het sturen van een bekwame installateur heeft Rabelco Security waargemaakt wat het beloofde. Een goed werkend en gebruiksvriendelijk camerasysteem waarbij geen kabels in zicht waren en we direct een goed beeld hadden op ons terrein. Welke veiligheidsmaatregelen u of uw bedrijf willen treffen, gecertificeerd of niet, wij raden u Rabelco Security van harte aan. De mensen van Rabelco Security stonden ons niet alleen bij met deskundig advies en zorgden voor een gedegen installatie, ze hebben onze zorgen weggenomen en veiligheid vergroot. We kunnen weer met een gerust hart genieten van wonen in het buitengebied.”

zegt het volgende over Rabelco Security:

“Beste heer Edelijn,

Graag wil ik nog aan u terugkoppelen dat wij heel tevreden zijn met het werk van uw monteur.
Hij heeft alle onderdelen keurig gemonteerd, en slechts minimale sporen achtergelaten tegen de muren, door het verschil in afmetingen met de oude bediendelen, PIR’s en raam-/deurcontacten.
Deze sporen heb ik afgelopen weekend met weinig moeite (zo goed onzichtbaar) kunnen wegwerken.
Verder werkt de alarminstallatie perfect, en ga ervan uit dat de doormelding naar SMC ook nu goed werkt (heb ik nog niet kunnen testen).
Daarvoor mijn grote complimenten en bijzonder hartelijke dank.