Particulier

Janssen zegt het volgende over Rabelco Security:

“Alarm en camerasysteem. Ik ben al meer dan 3 jaar klant en zeer tevreden. Ieder jaar komt er een kundige monteur die mijn alarm en camerasysteem na komt kijken en schoon maakt. Dit naar alle tevredenheid al meerdere jaren, en voor een goede prijs.”

RJH van Lith, Van Lith Tekst & Redactie zegt het volgende over Rabelco Security:

“Rabelco Security maakt zijn beloften waar! Na een inbraak, begin 2011, liet ik Rabelco Security een alarmsysteem aanleggen in mijn woning. Zij deden dat vakkundig en exact volgens de gemaakte afspraken. Het jaarlijkse onderhoud werd ruim van tevoren afgesproken en de monteur was, naast precies op tijd, bijzonder vriendelijk en meedenkend. Voor vragen en/of nazorg is Rabelco Security altijd bereikbaar en reageert snel op contactverzoeken. Voor mij reden om dit beveiligingsbedrijf bij iedereen aan te bevelen, die op zoek is naar een goed particuliere- of bedrijfsbeveiliging.”

O. Akcay zegt het volgende over Rabelco Security:

“Beveiliging Tinttotaal Reclame Amsterdam. Al ruim 6 jaar goede ervaringen met Rabelco. De service bij calamiteiten en na zorg staat bij hun hoog in het vaandel wat ver te zoeken is bij de concurrent.”

Sjouk zegt het volgende over Rabelco Security:

“Al drie jaar een camerasysteem. Ik heb een camerasysteem gekocht bij Rabelco 3 jaar geleden aangezien ik prive wordt lastig gevallen. Ik heb een drive-inn woning en kan dus niks zien wie aan dfe deur staat. goed advies camera voordeur en achterdeur. En een scherm bij mij in de keuken alles binnen 2 weken geplaatst. Nu had iemand een kras van voor naar achter op mijn auto gedaan. Ik heb Rabelco gebeld om te helpen voor beeldmateriaal de politie vroeg hier naar. De adviseur die bij me was geweest was er binnen twee dagen en heeft alles geregeld en alles op stick gezet en doorgestuurd naar de politie die is gebruikt in de aangifte. Dit is pas service nu wachten dat alles geregeld is met de verzekering.”

Nico zegt het volgende over Rabelco Security:

“Goed voor elkaar. Op kort termijn geïnstalleerd en ervaren monteurs! Zeker een aan te raden bedrijf!!!!”

Ingo Bulles zegt het volgende over Rabelco Security:

“Taverne ijscafe Oud Vijlen. In onze tweede zaak ook meteen Rabelco gebeld, dat doe je alleen als je tevreden klant bent. Op deze locatie in de eerste week een probleem door een personeelslid was de handmelder ingedrukt. De storing meteen telefonisch opgelost, dat is service !!!”

Bram Savelberg zegt het volgende over Rabelco Security:

“Restaurant buitenlust. Camera systeem en bewakingssysteem sinds een jaar en zeker tevreden erover, zeker een aanrader voor mijn kennissen en collega’s.”

Necati zegt het volgende over Rabelco Security:

“Ik ben al vijf jaar klant. Ik heb camera beveiliging en alarm systeem met certicicaat vanaf 2007. Op mijn bedrijf. Advies is goed en ik heb 15% korting op mijn verzekering €180 besparing per jaar.Bereikbaarheid rabelco is voldoende. Ben ik tevreden ja. Prijs en kwaliteit is oke. Heb ik een vertrouwd gevoel, bij Rabelco Security en adviseur ja zeker.
Zou ik Rabelco Security aanraden bij kennissen / vrienden en zaken relaties ja zeker. Ik heb de afgelopen jaren al vier andere bedrijven door verwezen.”

Romein zegt het volgende over Rabelco Security:

“Tevreden over Rabelco. Nadat er jaren gelden was ingebroken bij mij en het toenmalige alarm het weer eens liet afweten, heb ik contact gezocht met Rabelco. Nadat ik goed geinformeerd ben door de verkoper, is snel daarna het alarmsysteem gemonteerd. Niet het makkelijkste systeem, veel buitensensoren etc. dit is allemaal vlekkeloos gelopen, compleet conform prijsafspraken en planningsafspraken. Daarna heb ik een paar keer een storing gehad, maar dit is altijd naar behoren opgelost, zelfs per telefoon (op afstand dus) zijn de storingen verholpen. Een professioneel bedrijf die weet waarover ze praten een aanrader zou ik tegen iedereen willen zeggen.”

Bouwhuis zegt het volgende over Rabelco Security:

“Bij ons wordt er in de buurt vrij veel ingebroken wij wouden dan ook een alarmsysteem, wij zijn super goed geadviseerd door de adviseur van Rabelco en binnen 1 week was het alarm gemonteerd. Niks geen problemen, als je vragen hebt kun je ze altijd bellen en je krijgt altijd goed advies. Komen ze er van de telefooncentrale niet uit dan wordt je gebeld door een van de monteurs super goede Service.”

R. Manders zegt het volgende over Rabelco Security:

“Goede ervaring 4 jaar lang. Rabelco geeft mij al 4 jaar een vertrouwd en veilig gevoel voor mij en mijn personeel. Mijn eerste alarminstallatie kocht ik 4 jaar geleden bij Rabelco (nadat er in mijn restaurant was ingebroken) het advies was goed en de prijs sprak mij zeer aan. Ik heb bij verschillende bedrijven offertes aangevraagd en contact gehad, maar Rabelco sprong er voor mij uit. Ik hoefde er niet langer over na te denken om met Rabelco zaken te doen. 2 Jaar later opende ik mijn 2e hotel/restaurant, 4 dagen later was het alarm geïnstalleerd, super! Binnen 2 weken was ook het camerasysteem geplaatst. Alles werkt goed en ben zeer tevreden over de plaatsing, service en uitleg. Via mijn extern IP kan ik ook in het buitenland mijn pand via de camera’s bekijken, ook dat werkt goed, dit is voor mij zeer belangrijk. Ook heb ik afgelopen maand mijn privé woning laten beveiligen met alarm en camera systeem door Rabelco. In de afgelopen 4 jaar heb ik 1 keer een storing gehad, door een melding van meldkamer securitas en een belletje naar Rabelco was de monteur er dezelfde dag werd het opgelost. Kortom dit geeft een fijn en veilig gevoel.”

Claudia Vogel zegt het volgende over Rabelco Security:

“Ben zeer tevreden. Aangezien ik slechte ervaring heb gehad met andere alarm-beveilingssytemen bedrijven, ik vond de uitleg, service en snelheid erg fijn. De verkoper was zeer duidelijk m.b.t. de uitleg van de systemen en nam alle tijd voor mij. Toen ik iets niet goed wist hoe het alarmsysteem werkte werd er ook hier alle tijd voor genomen om duidelijkheid te geven. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Ook de betalingen gaan prima, geen problemen opgeleverd. een prettig, eerlijk, betrouwbaar bedrijf een echte aanrader!”

Ronald Geurts zegt het volgende over Rabelco Security:

“Koeriers bedrijf met 5 Jaar positief gevoel. Als eerste valt mij iets op ik ben namelijk met mijn bedrijf en ook nog prive al 5 jaar klant bij Rabelco Security, er staan hier een aantal verhalen die naar mijn mening zeker onjuist zijn. De service van dit bedrijf is top in vergelijking met andere beveiligingsbedrijven(heb ervaring). De kwaliteit van het door hun geleverde alarmsyst. en het camerasyst. is perfect en werkt al jaren prima(binnen en buiten camera’s). De service is ook uitstekend elk jaar staat er een monteur bij mij op de stoep die van wanten weet. En over betaling via incasso kan ik zeggen dit loopt prima,er wordt allen geincasseerd wat is afgesproken. Alles buiten deze afspraken loopt via Factuur en klopt tot nu toe altijd op 1 keer na en ook dit is daarna naar tevredenheid afgehandeld. Dus mijn ervaring prima bedrijf, Goede Service / Goede kwaliteit/Fijn personeel. Ben aan dit bedrijf gekomen via een aantal kennissen en vrienden die ook bijna allemaal klant zijn bij Rabelco Security BV.”

Hans Verbeek zegt het volgende over Rabelco Security:

“Even een korte samenvatting hoe het bij mij is gegaan: Ik heb een email gestuurd, binnen een dag ben ik gebeld en de afspraak was gemaakt. Ik heb een perfect advies gehad hoe mijn woning te beveiligen tegen inbraak. De kosten voor alles alarmsysteem en het plaatsen was 0,- Alleen 29,95 p/m PERFECT. Toen ik nog vertelde dat ik inbraak gehad had hebben ze het alarmsysteem binnen 3 dagen geplaatst. PERFECT. Wat wil je nog meer.”

Dhr. Chaudry zegt het volgende over Rabelco Security:

“Binnen 2 weken alarmsysteem geplaatst, bij alle vragen heb ik duidelijke antwoorden gekregen, de prijs is perfect alarmsysteem gratis alleen 30,- p/m en de kwaliteit is goed gekeurd, alarmsysteem anders kan het niet op een meldkamer vertelde de adviseur me dit lijkt me logisch ivm vals alarm. En ze werken samen met Securitas. Dit geeft me een veilig gevoel. Veiligheid gaat boven alles en zeker als het alleen maar 30,- p/m kost.”

Hendriks Nijmegen zegt het volgende over Rabelco Security:

“het werkt prima bedankt!! Na montage geen ongenode gasten meer gehad geeft een goed gevoel.”