Ons bedrijf

Welkom bij Rabelco Security

Uw veiligheid? Onze zorg!

U zorgt dagelijks voor u en uw gezin. U geeft hen geborgenheid en aandacht en met uw werk zorgt u voor voeding, onderdak en kleding. Uw werkgever zorgt voor een prettige  werkomgeving en een functionele werkplek en de overheid werkt voortdurend aan een veiligere samenleving. Maar hoe veilig is uw leefomgeving eigenlijk?

Criminaliteit is onlosmakelijk met onze samenleving verbonden. Overheid, politie en justitie werken dagelijks samen om ons Nederlanders beter te beveiligen. Maar doen wij zelf wel voldoende voor onze veiligheid? Dat lijkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk blijkt helaas dat ons veiligheidsgevoel slechts zelden overeenkomt met de realiteit.

” Onze adviseurs kunnen zich altijd legitimeren, vraag er naar! “

Rabelco Security beschermt datgene wat u dierbaar is.

Op ieder tijdstip van de dag wordt er ingebroken. Bedrijven en zelfs woonhuizen worden steeds vaker overvallen en daders gebruiken daarbij dikwijls geweld. Dat inbraak en diefstal slecht uit te roeien zijn, blijkt wel uit het feit dat meer dan een derde van alle Nederlanders in bepaalde mate geconfronteerd wordt met inbraak en diefstal, thuis of in de directe omgeving. Daarbij is er geen onderscheid tussen huurwoningen of koopwoningen. Jaarlijks ondervinden Nederlandse huishoudens en bedrijven zo’n 450.000 keer de gevolgen van een inbraak. Slechts 8,5% daarvan wordt opgelost.De gevolgen van een inbraak of overval hebben veel invloed op de veiligheidsbeleving thuis, de bedrijfsvoering op het werk en het veiligheidsgevoel van medewerkers en klanten.

De buit bestaat, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, meestal niet meer uit computers, stereo- of audioapparatuur. Die zijn vaak zwaar en onhandig om mee te nemen en leveren de inbrekers te weinig op. Criminelen zijn meestal op zoek naar identiteitsbewijzen, pinpassen, sieraden, contant geld en autosleutels ; die zijn in bijna ieder huis aanwezig en voor inbrekers valt er dus altijd wel iets te halen!

Preventie

Een veiliger gevoel
Niemand wil slachtoffer worden van een inbraak, overval, brand of koolmonoxidevergiftiging; toch doen we nog steeds te weinig aan preventie. We investeren weliswaar in goed hang- en sluitwerk, maar dat is vrijwel altijd onvoldoende om ongewenste bezoekers af te schrikken. Ook doen we te weinig aan brandpreventie. Een alarmsysteem is effectief en veilig, maar dat is vaak een dure investering… Of toch niet?

Een gecertificeerde én vakkundig geïnstalleerde alarminstallatie heeft een dusdanig preventieve werking dat de kans om betrokken te raken bij een (poging tot) inbraak met 85 tot 90% afneemt. Door aan de binnenzijde aangebrachte stickers worden (ongewenste) bezoekers ervan op de hoogte gebracht dat het pand electronisch wordt bewaakt. Bij binnenkomst treedt het alarm in werking en levert binnen enkele minuten een reactie op. Vertrek zonder buit is het enige wat dan nog rest. Het geluidsalarm van 95Db en de adequate doormelding is daarom een effectieve aanvulling op goed hang- en sluitwerk. Bovendien is de levensduur van een alarminstallatie beduidend langer.

Rabelco Security levert beveiligingssystemen en –producten, in combinatie met een aansluiting op de meldkamer van Securitas. Zo worden u en uw bezittingen voortdurend bewaakt. Daarmee helpen wij onveilige situaties in de samenleving te voorkomen en bieden we praktische oplossingen voor uw woning of bedrijf.

Doelstelling

Onze advisering is er op gericht om particulieren en ondernemers te beveiligen door het aanbieden van kwalitatief hoogstaande inbraak- en brandpreventiemiddelen tegen bijzonder gunstige voorwaarden. Ook bieden wij diverse adviezen en producten om uw veiligheid te optimaliseren. Onze preventieproducten voldoen aan strenge Europese normen. Onze adviseurs informeren u graag over onze bijzondere aanbiedingen en hoe u daarvoor in aanmerking kunt komen.

 

” Een uniek productaanbod en hoogwaardige diensten “